Вареники з сушеними грибами
Кількість порцій - 6
Час приготування - 45 хв

Вареники з сушеними грибами

І знову готуємо ці прекрасні і улюблені вами вареники, з божественною начинкою з сушених грибів. Ви зробите дуже приємно вашим близьким, якщо сьогодні приготуєте ці чудові вареники з сушеними грибами. Вони принесуть величезне смакове задоволення вам і вашій родині. Цей божественний запах сушених грибів буде розповсюджуватися по всьому будинку, приваблюючи всіх своїм домашнім і теплим ароматом і скликаючи всіх до сімейного обіду. Ця прекрасна українська традиційна страва прекрасно наповнить ваш організм енергією і зарядить позитивом так, що після такого смачного і ситного обіду вам захочеться звернути гори. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Борошно - 600 г.
  • Сушені гриби - 100 г.
  • Вода - 150 мл.
  • Яйця - 3 шт.
  • Молоко - 200 мл.
  • Цибуля - 3 шт.
  • Вершкове масло - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Сушені гриби замочити в молоці. Відварити в підсоленій воді, процідити.

  • 02

    Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на вершковому маслі. Додати відварені гриби, розмішати.

  • 03

    З борошна, води, яєць і солі замісити тісто, розкачати, нарізати шматочками і з кожного розкачати корж. По центру викласти начинку з грибів і цибулі, закріпити край.

  • 04

    Відварити вареники. Заправити розтопленим вершковим маслом.