Прекрасна страва рулетики з баклажанів із сиром сьогодні дуже вас порадує. Рулетики виходять дуже смачними. Їх можна вживати, як основну страву і в якості закуски. Такі рулетики, красиво і вміло прикрашені зеленню, відмінно впишуться на ваш святковий стіл в якості закуски. У разі, якщо у вас немає святкового столу, рулетики стануть відмінним повноцінним обідом або вечерею для вашої родини, так як вони досить поживні і корисні. Як відомо, баклажани досить багато вбирають олії при смаженні. Щоб цього не сталося ми рекомендуємо вам перед смаженням скибочки баклажанів замочувати в холодній воді на двадцять хвилин. Таким чином, ви отримаєте нежирні рулетики з баклажанів із сиром.
Баклажани обрізати з двох сторін, порізати уздовж на довгі пластинки товщиною 3-5 мм. Скласти в ємність, посолити, залишити на 20 хвилин.
Перемішати майонез з дрібно нарізаним часником.
Сир натерти на дрібній терці.
Баклажани обсмажити на олії з кожного боку по 3-5 хвилин.
Посмажені баклажани викласти на серветку.
Пластинки баклажанів змастити майонезом.
На широку сторону баклажана викласти 1 чайну ложку натертого сиру.
Згорнути в рулет, починаючи з широкої сторони.
Готові рулети можна посипати зеленню.