Фінська кухня це дуже незвичайна і не зовсім поширена кухня. Рецепти фінської кухні відображають старовинний уклад життя народу, тому слід відзначити той факт, що кухня досить поживна і калорійна, так як на території Фінляндії довгі й суворі зими, а організм у таких умовах потребує додаткового підживлення. Тому сьогодні раді представити вам яскраву страву фінської кухні - фінські картопляні коржики. Взагалі, картопля - це типовий продукт для фінської кухні. Картопляні коржики надзвичайно смачні і прості у приготуванні. Все що необхідно для їх випічки, це деко, тридцять хвилин часу і кілька найпростіших інгредієнтів, які завжди знайдуться в будинку.
Змішати борошно з розпушувачем. Збити яйце, додати сіль, цукор, олію та картопляне пюре.
Ретельно перемішати, додати борошно.
Замісити тісто, та розділити його на 10 частин.
Розкачати кожну частину в коло, завтовшки 5-10 мм.
Проколоти коржі в декількох місцях і викласти на деко, застелене пергаментом.
Випікати 15-20 хвилин до золотавого кольору при температурі 180°С