Риба в ніжному суфле
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г 10 хв

Риба в ніжному суфле

Влаштуйте для домашніх рибний день і приготуйте "Рибу в ніжному суфле". На жаль, в раціоні багатьох людей страви з риби - дуже рідкісний гість. І це в корені неправильно. Адже протеїни, які містяться в рибі, засвоюються краще в порівнянні з іншими джерелами білка. Засвоюваність "рибного" білка іноді досягає 98%. А вміст у рибі поліненасичених жирних кислот, найцінніших мікроелементів і вітамінів - це взагалі окрема тема. Рибу в цьому рецепті можна використовувати будь-яку: судак, тілапію, пангасіус, горбушу і т.д. При виборі керуйтеся своїми смаковими уподобаннями. Рибка у Вас вийде ніжною і соковитою і буде гармонійно поєднуватися з картопляним пюре на гарнір.

Інгредієнти

  • Філе риби (будь-якої) - 500 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Молоко - 250 мл.
  • Кетчуп - 5 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Філе риби нарізати невеликими шматками.

  • 02

    Шматочки риби обсмажити на олії з двох сторін по 10 хвилин.

  • 03

    Збити яйця. Посолити і поперчити за смаком.

  • 04

    У масу додати молоко і ретельно перемішати.

  • 05

    Потім додати кетчуп. Перемішати.

  • 06

    Викласти шматочки риби в форму для запікання.

  • 07

    Залити рибу соусом, поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 35-40 хвилин.