Влаштуйте для домашніх рибний день і приготуйте "Рибу в ніжному суфле". На жаль, в раціоні багатьох людей страви з риби - дуже рідкісний гість. І це в корені неправильно. Адже протеїни, які містяться в рибі, засвоюються краще в порівнянні з іншими джерелами білка. Засвоюваність "рибного" білка іноді досягає 98%. А вміст у рибі поліненасичених жирних кислот, найцінніших мікроелементів і вітамінів - це взагалі окрема тема. Рибу в цьому рецепті можна використовувати будь-яку: судак, тілапію, пангасіус, горбушу і т.д. При виборі керуйтеся своїми смаковими уподобаннями. Рибка у Вас вийде ніжною і соковитою і буде гармонійно поєднуватися з картопляним пюре на гарнір.
Філе риби нарізати невеликими шматками.
Шматочки риби обсмажити на олії з двох сторін по 10 хвилин.
Збити яйця. Посолити і поперчити за смаком.
У масу додати молоко і ретельно перемішати.
Потім додати кетчуп. Перемішати.
Викласти шматочки риби в форму для запікання.
Залити рибу соусом, поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 35-40 хвилин.