Невичерпна колекція рибних салатів припускає використання не тільки різноманітної риби, але й риби, що пройшла різну кулінарну обробку. Всім відомо, що копчена риба, вабляча своїм насиченим ароматом і збуджуюча апетит, заслужено вважається однією з найсмачніших закусок. Ось з неї і будемо готувати наш салат. Крабові палички, ріпчаста цибуля і відварене «в круту» яйце складуть чудову компанію копченій рибці. Класична заправка у вигляді майонезу із зеленню додасть страві завершений смак і ніжну консистенцію. У підсумку Вас очікує ситний і смачний салатик, який здивує багатством смаків і насиченим ароматом. Завдяки ефектному вигляду він відмінно виглядатиме на святковому столі.
Яйця зварити «в круту», а потім охолодити. Очистити яйця і відокремити білки від жовтків. Білки нарізати часточками або кубиками. Рибу нарізати на пластиночки або великі кубики. Зелень промити, просушити, дрібно нарізати.
Крабові палички нарізати скибочками. Змішати в мисці рибу, білки, крабові палички і зелень. Додати сіль і майонез, а потім обережно перемішати. Викласти салат на порційні тарілки і прикрасити тертим жовтком.