Рибні стейки в маковій паніровці
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Рибні стейки в маковій паніровці

Це дивовижний рецепт, як швидко, смачно і незвично приготувати рибу. Якщо ви хочете, щоб гості запам'ятали надовго ваш святковий стіл, спробуйте зробити такі рибні стейки в маковій паніровці. Мак зробить страву не тільки незвичайною на вигляд, але і смак теж приємно здивує вас і ваших гостей. Риба, як відомо, містить багато фосфору, а мак покращує травлення. Тому така страва не залишить байдужими нікого з ваших рідних і близьких, завдяки і зовнішньому вигляду, і смаку, і користі. З такою стравою ви легко станете чудовою господинею, і всі будуть просити поділитися вас рецептом. Смачного!

Інгредієнти

  • Лосось - 300 г.
  • Мак - 50 г.
  • Лимон - 20 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Червона ікра - 20 г.

Етапи приготування

  • 01

    Охолоджену рибу посипати чорним перцем, посолити і злегка збризнути свіжим соком лимона. Можна посипати улюбленими спеціями на свій смак.

  • 02

    На тарілку насипати мак і обваляти в ньому рибу, намагаючись, щоб мак рівномірно розподілився по всій поверхні риби.

  • 03

    Розігріти сковорідку і підсмажити рибу на помірному вогні. При подачі прикрасити червоною ікрою.