Рибні палички
Кількість порцій - 4
Час приготування - 35 хв

Рибні палички

Тріска - велика морська риба з смачним білим м'ясом, яка містить важливі для нашого організму вітаміни і мінеральні речовини. Статистичні дані показують, що кожна десята спіймана в світі риба - це тріска. Цей вид риби відомий у всьому світі, він існує близько 120 мільйонів років. У 100 г свіжої риби 76 ккал, 16 г білків і всього лише 0,6 г жиру. Тріска є багатим джерелом жирних кислот. Жирні кислоти, що містяться в трісці, є потужним профілактичним засобом хвороб суглобів, серця, головного мозку, а також онкологічних захворювань. Сьогодні пропонуємо вам приготувати філе цієї корисної риби у вигляді паличок в панірувальних сухарях з пармезаном. Вийде смачно, соковито, ароматно.

Інгредієнти

  • Філе тріски - 450 г.
  • Яйця - 3 шт.
  • Борошно - 250 г.
  • Панірувальні сухарі - 200 г.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Сир Пармезан - 200 г.
  • Червоний мелений перець - 1 ч. л.
  • Соняшникова олія - 1 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Нарізати філе риби паличками і обваляти їх у борошні.

  • 02

    Збити яйця, додати перець і сіль. Панірувальні сухарі перемішати з тертим сиром. Опустити рибу в яйце і обваляти в панірувальній суміші.

  • 03

    Викласти філе на деко, змащене маслом, і відправити в розігріту до 230°C духовку на 20 хвилин.