Сьогодні на вечерю хочете приготувати що-небудь легке, вегетаріанське і дуже корисне? Тоді даний рецепт приготування ароматного рису з овочами і грибами надається до вашої уваги. Отже, вам не потрібно для цієї страви щось особливе та дороге. Адже для хорошого і вишуканого смаку страви важлива не наявність в ній дорогих продуктів, а вміле поєднання і правильна технологія приготування продуктів, нехай навіть не найдорожчих. У даному рецепті це дуже добре простежується. Завдяки поєднанню грибів, соєвого соусу, імбиру і перцю болгарського ви отримаєте той самий ароматний рис. Він і порадує ваші смакові рецептори сьогодні.
Рис залити холодною водою і варити до напівготовності. Моркву помити, очистити, нарізати невеликими кубиками. Перець помити, видалити хвостик і насіння і теж нарізати кубиками.
Розігріти половину столової ложки оливкової олії на сковорідці і додати туди моркву, перець, трохи чилі. Додати половину соєвого соусу і готувати кілька хвилин.
Часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Імбир помити і натерти на тертці. Додати все в сковорідку і трохи підсмажити кілька хвилин.
Гриби помити, нарізати кубиками або скибочками додати в сковорідку. Тушкувати 2-3 хвилини. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати дуже дрібно. Додати цибулю в сковороду з овочами і тушкувати кілька хвилин.
Додати до овочів рис, потім другу половину соєвого соусу. Тушкувати близько 7 хвилин. Подавати гарячим.