Смажена риба з помідорами чері
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Смажена риба з помідорами чері

Відмінний рецепт смаженої риби з помідорами-чері стане для вас дуже актуальним, якщо ви хочете приготувати корисну і ситну, але не дуже калорійну вечерю. Ви можете використовувати для цієї страви будь-яку морську рибу. Вона вийде відмінною в будь-якому випадку, так як будь-яка смажена риба виходить смачніша, ніж та, яка, наприклад, вариться. Наша смажена риба буде мати хрустку золотисту скоринку, яка буде неймовірно приємною на смак. Такою смачною їжею ви дуже порадуєте свої смакові рецептори. Крім цього, такій корисній білковій страві зрадіє і ваш організм. Подається риба з тушкованими помідорами -чері і тому має оригінальний і відмінний смак. А якщо ще посипати цю страву зеленню, вона буде ще смачнішою.

Інгредієнти

  • Олія оливкова - 10 мл.
  • Часник - 2 зуб.
  • Помідори черрі - 500 г.
  • Оцет бальзамічний - 20 мл.
  • Базилік - 10 г.
  • Риба (будь-яка, наприклад, хек) - 600 г.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Рибу нарізати порційними шматками. Черрі помити і розрізати на половинки. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Базилік помити, просушити і подрібнити.

  • 02

    Розігріти оливкову олію і обсмажити часник. Потім додати помідори, оцет, базилік, перець і сіль. Тушкувати кілька хвилин. Окремо обсмажити посолену рибу. На порційні тарілки викласти рибу, а зверху помідори.