Представляємо вашій увазі прекрасний, корисний і неймовірно смачний десерт. Такий десерт дуже легко готується, інша справа, що довго застигає, але це не біда. Заради такого корисного десерту можна і почекати чотири години поки він застигне. Фрукти в чайному желе - це дуже легкий низькокалорійний десерт. Для його приготування ми підібрали для вас рецепт з максимально різноманітними по своєму смаку фруктами і ягодами. Саме цей набір фруктів і забезпечить десерту всю його яскравість і насиченість смаку. Чайне желе тільки доповнить десерт ексклюзивною, освіжаючою ноткою. З'ївши такий десерт ви отримаєте масу вітамінів і задоволення.
Желатин залити 3 ложками води і залишити для набухання на 10 хвилин.
У заварнику заварити 300 мл. чаю.
Коли чай трохи настоїться - видалити заварку, додати цукор, сік половини лимона, желатин. Ретельно все перемішати до розчинення желатину. Остудити.
Банан порізати кубиками, ягоди винограду порізати навпіл, апельсин очистити від шкірки і порізати кубиками.
Розкласти фрукти по келихах.
Залити чаєм. Поставити в холодильник на 4 часа до повного застигання.