Фрукти в чайному желе
Кількість порцій - 6
Час приготування - 4 г 40 хв

Фрукти в чайному желе

Представляємо вашій увазі прекрасний, корисний і неймовірно смачний десерт. Такий десерт дуже легко готується, інша справа, що довго застигає, але це не біда. Заради такого корисного десерту можна і почекати чотири години поки він застигне. Фрукти в чайному желе - це дуже легкий низькокалорійний десерт. Для його приготування ми підібрали для вас рецепт з максимально різноманітними по своєму смаку фруктами і ягодами. Саме цей набір фруктів і забезпечить десерту всю його яскравість і насиченість смаку. Чайне желе тільки доповнить десерт ексклюзивною, освіжаючою ноткою. З'ївши такий десерт ви отримаєте масу вітамінів і задоволення.

Інгредієнти

  • Зелений чай - 1 ч. л.
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Лимон - 0,5 шт.
  • Желатин - 5 г.
  • Банан - 1 шт.
  • Апельсин - 1 шт.
  • Виноград - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Желатин залити 3 ложками води і залишити для набухання на 10 хвилин.

  • 02

    У заварнику заварити 300 мл. чаю.

  • 03

    Коли чай трохи настоїться - видалити заварку, додати цукор, сік половини лимона, желатин. Ретельно все перемішати до розчинення желатину. Остудити.

  • 04

    Банан порізати кубиками, ягоди винограду порізати навпіл, апельсин очистити від шкірки і порізати кубиками.

  • 05

    Розкласти фрукти по келихах.

  • 06

    Залити чаєм. Поставити в холодильник на 4 часа до повного застигання.