Імбирний ель
Кількість порцій - 5
Час приготування - 30 хв

Імбирний ель

Англійське пиво має довгу багату історію і традиції, відмінні від традицій інших країн, що виробляють пиво. Ель - це англійський вид пива, вироблений швидким верховим бродінням при високій температурі. В Англії ель зафіксований в XV столітті, аналогічний напій без хмелю варили ще в VII столітті. До того, як до Англії привезли хміль з Нідерландів в XV столітті, слово «ель» вживалося виключно по відношенню до напоїв, отриманих в результаті бродіння без хмелю. До речі, в Англії та Ірландії п'ють глінтвейн, зварений на основі червоного вина або елю. Сьогодні ми вам і розповімо детально, як готувати цей чудовий напій без хмелю на основі імбиру. Ель буде дуже доречним, якщо подавати його холодненьким влітку в спеку.

Інгредієнти

  • Мінеральна вода - 1 л.
  • Корінь імбиру - 50 г.
  • Лимон - 1 шт.
  • Мед - 3 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Лимон промити і акуратно зняти цедру.

  • 02

    Імбир почистити і також натерти на дрібній тертці.

  • 03

    Вичавити з лимона сік і змішати його з цедрою. Далі додати мед і тертий імбир. Усе гарненько перемішати, щоб мед повністю розчинився.

  • 04

    Суміш залишити настоюватися протягом 10 хвилин.

  • 05

    Після чого суміш додати в пляшку з мінеральною водою. Закрити кришкою і поставити в холодильник настоюватися.