Спробувавши хоч раз яловичину з лимонним соусом ви опинитеся під сильним враженням і будете приємно здивовані тим, яким смачним може бути м'ясо. Здавалося б, звичайне поєднання продуктів - і такий чудовий смак. Весь секрет у лимоні. Саме він - головний "винуватець" незвичайного смаку м'яса в рецепті. Ми звикли використовувати екзотичний фрукт у салатах, у випічці, але поєднання лимона з м'ясними продуктами вийшло просто ідеальним! Яловичина з лимонною заправкою допоможе в цьому переконатися і дасть можливість насолодитися бездоганним смаком і ніжним ароматом страви. Саме запах лимона, за версією американських учених, здатний підвищити настрій.
М'ясо нарізати невеликими смужками. Насипати в миску 3 cт. л. крохмалю і обваляти в ньому м'ясо.
Налити в сковороду 1 ст. л. рослинної олії і обсмажити м'ясо. Займе це 5 хвилин. Викласти готове м'ясо в миску.
Очистити цибулю і часник. Порізати: цибулю дрібно, а часник крупно. Обсмажити в олії, де готувалося м'ясо.
М'ясо покласти назад у сковорідку. Поперчити. Додати цедру лимона і соєвий соус.
Крохмаль 1 ст. л. розвести в 50 мл. води. Акуратно перемішати, розбиваючи грудочки і влити до м'яса. Тушкувати 5 хвилин.