Яблучно-бананові оладки
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

Яблучно-бананові оладки

У здоровому тілі - здоровий дух, а струнке тіло ще і не соромно показати на пляжі. Найпростіше роздобути все вище перелічене, якщо дотримуватися принципів правильного харчування. Не потрібно боятися того, що вам доведеться їсти зовсім пісне. Ось ці оладки абсолютно ламають подібний стереотип. Все просто: більшу частину борошна потрібно замінити більш дієтичними і корисними вівсяними пластівцями, а за основу взяти ароматні банани та яблука. Так що "смачний" і "дієтичний" - поняття далеко не протилежні!

Інгредієнти

  • Яблука - 2 шт.
  • Банани - 2 шт.
  • Цукор - 2 ст.л.
  • Яйця - 1 шт.
  • Зернові пластівці - 10 ст.л.
  • Борошно - 1 ст.л. (з гіркою)
  • Мелена кориця - 1 дрібка
  • Йогурт (без наповнювачів) - 4 ст.л.
  • Рослинна олія для підсмажування - 5 ст.л.

Етапи приготування

  • 01

    Яблука очистіть і натріть на середній терці.

  • 02

    Банани очистіть, наріжте на шматочки і виделкою розімніть на пюре.

  • 03

    З'єднайте банани та яблука.

  • 04

    Яйце злегка збийте з цукром, з'єднайте з бананом та яблуком, додайте йогурт і корицю, всипте зернові пластівці і борошно і все добре перемішайте. Залиште цю суміш постояти 10 хвилин.

  • 05

    У сковороді розігрійте олію (можна використовувати топлене вершкове масло), ложкою викладіть оладки і обсмажте з двох боків до золотистого кольору. За бажанням готові оладки можна подати з медом або сметаною.