Імбирні оладки з медом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Імбирні оладки з медом

Запропонований рецепт "Імбирні оладки з медом" - оладки, приготовані на молоці. Можна приготувати оладки і на прокислому молоці. Порада: тісту потрібно дати трохи постояти. За консистенцією воно має бути як густа сметана. Один із інгредієнтів тіста - імбир додасть свої неповторні смакові нотки. Його традиційно використовують в європейській випічці - різдвяних кексах, пряниках і пудингах. Смачні, ситні імбирні оладки з медом разом із ароматним чаєм або гарячим молоком на сніданок - гарний початок Вашого дня.

Інгредієнти

  • Борошно - 200 г.
  • Розпушувач - 1 ч. л.
  • Сода - 0,5 ч. л.
  • Сіль - 1 щіпка
  • Коричневий цукор - 2 ст. л.
  • Яйця - 1 шт.
  • Молоко - 300 мл.
  • Вершкове масло - 50 г.
  • Імбир - 1 ч. л.
  • Мед - 4 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Змішати борошно, розпушувач, соду і сіль.

  • 02

    Додати коричневий цукор, збите яйце, молоко, тертий або мелений імбир і вершкове масло. Збити.

  • 03

    Розігріти сковороду і випікати оладки з двох сторін. Полити медом.