Кулінарний простір заповнений різноманітними смачними рецептами. Один з них - це кальмари з грибами і овочами. Отже, приготувати треба якнайбільше - з'їдять миттю. Спеціальних уроків для кулінара проходити не треба, все просто і зрозуміло. Єдине, на що треба звернути увагу - це на особливість готування кальмарів: якщо заморожені - тільки обдати окропом, якщо свіжі - варити до 2-х хвилин, ні секундою більше. Що стосується грибів, то можна використати будь-які їстівні (шампіньйони, опеньки й інші). Залишилося тільки підготувати інгредієнти і зайнятися приготуванням апетитного обіду.
Підготувати гриби. Обсмажити на оливковій олії, вогонь має бути слабким. Займе процес до 20 хвилин.
Кальмари обробити. Якщо заморожені, обдати окропом і видалити плівку. Нарізати невеликими шматочками. Відкласти у сторону.
Підготувати овочі. Помити їх, потім нарізати: цибулю - кубиками, солодкий перець - кільцями, моркву - соломкою. Висипати овочі до грибів. Обсмажити (приблизно 7 хвилин).
Посікти зелень. Висипати до грибів. Після, кальмари. Потім додати томатну пасту (50 г.), розбавити трохи водою. Посолити, поперчити. Перемішати і накрити кришкою. Тушкувати 5 хвилин.