Пропонуємо вам рецепт економної і дуже смачної страви. Капустяні котлети - це завжди свято на вашому столі. Адже, вони дуже корисні і смачні. Капустяні котлетки дуже добре йдуть влітку, коли хочеться чогось легкого і низькокалорійного. Також котлетки дуже добре підійдуть для вегетаріанців і людей, що дотримуються посту. До того ж, вони дуже корисні. Капуста дуже добре впливає на печінку і травний тракт. Крім того, капуста здатна виводити токсини і захищати від шкідливого впливу навколишнього середовища. Як бачите, страви з капусти дуже корисні, тому потрібно якомога частіше їх вживати. До таких котлет добре підійде овочевий гарнір, який ще більше підкреслить ніжність капустяних котлет.
Капусту нарізати тонкою соломкою.
Молоко вилити в каструлю, додати вершкове масло, покласти капусту і посолити.
Тушкувати капусту на маленькому вогні, поки вона не приготується.
В кінці додати тонкою цівкою манну крупу і ретельно перемішати. Варити ще 10 хвилин.
Потім масу потрібно остудити і додати яйце.
З капустяної маси зробити котлети, обмокнути спочатку в яйці, потім в сухарях.
Обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.
Після цього котлети потрібно протушити декілька хвилин до повного приготування.