Капустяні котлети
Кількість порцій - 8
Час приготування - 30 хв

Капустяні котлети

Пропонуємо вам рецепт економної і дуже смачної страви. Капустяні котлети - це завжди свято на вашому столі. Адже, вони дуже корисні і смачні. Капустяні котлетки дуже добре йдуть влітку, коли хочеться чогось легкого і низькокалорійного. Також котлетки дуже добре підійдуть для вегетаріанців і людей, що дотримуються посту. До того ж, вони дуже корисні. Капуста дуже добре впливає на печінку і травний тракт. Крім того, капуста здатна виводити токсини і захищати від шкідливого впливу навколишнього середовища. Як бачите, страви з капусти дуже корисні, тому потрібно якомога частіше їх вживати. До таких котлет добре підійде овочевий гарнір, який ще більше підкреслить ніжність капустяних котлет.

Інгредієнти

  • Молоко - 100 г.
  • Білокачанна капуста - 0,5 кг.
  • Манна крупа - 2 ст. л.
  • Вершкове масло - 50 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Панірувальні сухарі - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Капусту нарізати тонкою соломкою.

  • 02

    Молоко вилити в каструлю, додати вершкове масло, покласти капусту і посолити.

  • 03

    Тушкувати капусту на маленькому вогні, поки вона не приготується.

  • 04

    В кінці додати тонкою цівкою манну крупу і ретельно перемішати. Варити ще 10 хвилин.

  • 05

    Потім масу потрібно остудити і додати яйце.

  • 06

    З капустяної маси зробити котлети, обмокнути спочатку в яйці, потім в сухарях.

  • 07

    Обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.

  • 08

    Після цього котлети потрібно протушити декілька хвилин до повного приготування.