Якщо вам набридли важкі жирні м'ясні страви, тоді пропонуємо розвантажити свій раціон і приготувати легку овочеву страву. Це прекрасна страва з кулінарії східної кухні, а точніше це індійська страва. Але інгредієнти в даній страві зовсім звичні для нашого столу. Дана страва відрізняється тільки великою кількістю приправ східної кухні, що надає їй індійський присмак. Дану страву можна вживати в якості основної страви, нічим не доповнюючи її, а можна як гарнір. Якщо ви будете подавати страву як гарнір, то дуже смачно буде подати до карі з білокачанної капусти відварену курку. Ще дуже вдале поєднання буде, якщо подати до такого гарніру тушковану баранину. І не забудьте рясно посипати страву зеленню.
На розігрітій олії обсмажити цибулю, нарізану кільцями.
Додати порошок-карі і тушкувати 5 хвилин на маленькому вогні.
Потім додати інші приправи і нарiзану смужками капусту. Тушкувати 10 хвилин на маленькому вогні, постійно помішуючи.
Очищену картоплю нарізати кубиками, додати воду і томат-пасту. Варити на слабкому вогні до готовності. Додати капустяну масу. Посолити.
Перед подачею прибрати лавровий лист і гвоздику.