Кокосові цукерки в шоколаді
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Кокосові цукерки в шоколаді

Ви - ласунка і любите цукерки? Приготуйте цукерки своїми руками на основі простих і доступних інгредієнтів: кокосової стружки, згущеного молока і чорного шоколаду. При бажанні можна замінити чорний шоколад білим. Приготувати кокосові цукерки в шоколаді дуже просто, і часу витратите небагато. Зате скільки задоволення Ви отримаєте від процесу приготування! Порадуєте рідних приготованими солодощами і будете впевнені в їхній якості.

Інгредієнти

  • Кокосова стружка - 300 г.
  • Молоко сгущене - 70 мл.
  • Шоколад чорний 70% - 115 г.

Етапи приготування

  • 01

    Форму для випікання застелити харчовим папером.

  • 02

    У мисці змішати кокосову стружку і згущене молоко, ретельно перемішати до однорідної маси.

  • 03

    Викласти у форму на папір масу, розрівняти по всій поверхні.

  • 04

    Шоколад розтопити в невеликій каструлі на водяній бані. Трохи остудити. Змастити зверху масу у формі. Поставити на 5-7 хвилин у холодильник.

  • 05

    Витягнути корж з форми, розрізати корж на дві частини, скласти разом кокосовою стороною один до одного. Розрізати на шматочки. Охолодити протягом деякого часу в холодильнику.