Оригінал страви прийшов до нас із штату Нью Йорк, міста Баффало, який подарував свою назву крильцям, і миттю завоювала кухні різних країн світу. Хоча до завоювання популярності, крильця були звичайними обрізками для готування супу. Все змінилося в 1964 році, коли повар бару Тереза Беліссімо приготував гостям на вечерю крильця, просочені в гострому соусі. Суміш прянощів, присутня в цьому рецепті, надає особливу пікантність страві, а гострий соус дарує виразність. Ще одна особливість - це мед. Він додається в суміш, де вимочуються крильця, і надає їм ніжного смаку.
Заздалегідь вимочити крильця у суміші з томатного соку, меду (або цукру) і солі. Дати настоятися пару годин.
Змішати в мисці чорний перець, духмяный перець, гвоздику, мускатний горіх. Подрібнити в порошок. Додати сюди ж борошно. Перемішати.
Обмокнути в пряній суміші вимочені крильця. Змастити деко оливковою олією і викласти підготовлені крила.
Зверху полити рідким медом і відправити до духовки. Температура, при якій повинні готуватися крильця повинна досягати 180ºС. 20 хвилин - і крильця "Баффало" готові!