Каррі - негласний король індійських спецій, без якого не обходиться практично жодна страва індійської кухні. У тих країнах Азії, де росте дерево каррі, при приготуванні м'ясних і овочевих страв використовують свіже листя цього дерева. Але по всьому світу поширення набула пряна суміш зі східних спецій. Суворої рецептури вона не має, але часто в неї входять куркума, коріандр, червоний перець, кумін, гвоздика, кориця, імбир, мускатний горіх і багато інших прянощів. Даному курячому рагу каррі додає особливу пікантність, а поєднання вершків з грибами робить смак страви ще більш багатим і насиченим.
Курку розрізати на шматочки.
Розігріти вершкове і оливкове масло, насипати карі.
Обсмажити на сильному вогні шматочки курки до скоринки.
Дрібно нарізати гриби, цибулю і буряк. Коли курка обсмажилася, додати до неї цибулю і гриби, обсмажити 3 хвилини.
Додати буряк до курки і тушкувати 5 хвилин.
Додати нарізані скибочками помідори і дрібно нарізаний часник, тушкувати 5 хвилин.
Влити бульйон, тушкувати 5 хвилин.
Влити вершки, потримати 3 хвилини на вогні. Прикрасити зеленню.