Курка під картопляною шубою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Курка під картопляною шубою

Напевно багатьох з нас цікавлять рецепти, де можна нашвидкоруч приготувати страву до домашнього вечері, але щоб при цьому вона було ситною і смачною. А бажано ще й корисною. Так, можливо занадто багато вимог, але ми зуміємо вам допомогти в такому питанні. Є чудовий рецепт курки з картоплею, який не змусить довго чекати ваших рідних, ковтаючи слинку. Ця страва чимось нагадує деруни, тільки з фаршем у вигляді курячого філе. Ось вам відразу і смачна, і ситна страва, яка не насищена химерними інгредієнтами. Смажити страву можна великим шматком, а перед подачею порізати. Або ж відразу зробити порційні шматочки.

Інгредієнти

  • Куряче філе - 1 шт.
  • Картопля - 5 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Яйце - 1 шт.
  • Олія - за смаком
  • СІль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе помити, порізати на шматки. Додати мойонез і спеції. Перемішати.

  • 02

    Картоплю та цибулю почистити і натерти на терці. Додати яйце, сіль та перець.

  • 03

    На розігріту сковорідку викласти шар картопляного пюре, зверху викласти декілька шматочків філе. На філе знову викласти шар картопляного пюре.

  • 04

    Смажити з обох боків.