Лагман із курки
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г 10 хв

Лагман із курки

За традицією ця національна азіатська страва готується з додаванням яловичини. Ми ж пропонуємо вам спробувати приготувати лагман з курки. Незвично смачна, оригінальна і поживна страва вийде більш ніжною і дієтичною. Та й готувати курку простіше і швидше, аніж яловичину. Завдяки оливковій олії, аджиці і перцеві ця смакота принесе в дім казковий аромат, який неможливо забути. Всього за годину ви перенесете ваших близьких на далекий Схід, у світ загадкових традицій, хоробрості і духовності. Аби страва виглядала ще більш довершеною, подавайте до неї одноразові палички. До речі, радимо вам відразу купувати вдвічі більше продуктів, адже домочадці безсумнівно попросять добавку.

Інгредієнти

  • Курка - 800 г.
  • Паста - 400 г.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Помідор - 2 шт.
  • Морква - 2 шт.
  • Аджика - 1 ч. л.
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Оливкова олія - 2 ст. л.
  • Сіль - 2 ст. л.
  • Червоний мелений перець - 0,5 ч. л.
  • Чорний перець горошком - 10 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Курку промити і порізати невеликими шматочками.

  • 02

    Цибулю нарізати півкільцями, моркву - невеликими кубиками.

  • 03

    Помідори нарізати невеликими шматочками, знявши шкірку.

  • 04

    Відварити пасту в підсоленій воді.

  • 05

    На великій сковороді розігріти оливкову олію. Викласти курку і обсмажити 15 хвилин.

  • 06

    Далі викласти цибулю і обсмажити з куркою протягом 10 хвилин.

  • 07

    Додати порізану моркву, чорний перець горошком, викласти аджику.

  • 08

    Приправити червоним меленим перцем, перемішати, накрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.

  • 09

    Додати порізані помідори і томатну пасту. Посолити і все перемішати. Залишити під кришкою ще на 20 хвилин.

  • 10

    Викласти в сковороду готові макарони і перемішати.