За традицією ця національна азіатська страва готується з додаванням яловичини. Ми ж пропонуємо вам спробувати приготувати лагман з курки. Незвично смачна, оригінальна і поживна страва вийде більш ніжною і дієтичною. Та й готувати курку простіше і швидше, аніж яловичину. Завдяки оливковій олії, аджиці і перцеві ця смакота принесе в дім казковий аромат, який неможливо забути. Всього за годину ви перенесете ваших близьких на далекий Схід, у світ загадкових традицій, хоробрості і духовності. Аби страва виглядала ще більш довершеною, подавайте до неї одноразові палички. До речі, радимо вам відразу купувати вдвічі більше продуктів, адже домочадці безсумнівно попросять добавку.
Курку промити і порізати невеликими шматочками.
Цибулю нарізати півкільцями, моркву - невеликими кубиками.
Помідори нарізати невеликими шматочками, знявши шкірку.
Відварити пасту в підсоленій воді.
На великій сковороді розігріти оливкову олію. Викласти курку і обсмажити 15 хвилин.
Далі викласти цибулю і обсмажити з куркою протягом 10 хвилин.
Додати порізану моркву, чорний перець горошком, викласти аджику.
Приправити червоним меленим перцем, перемішати, накрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.
Додати порізані помідори і томатну пасту. Посолити і все перемішати. Залишити під кришкою ще на 20 хвилин.
Викласти в сковороду готові макарони і перемішати.