Грузинська кухня дуже самобутня з кавказьким гарячим колоритом. Вона неймовірно різноманітна кухня. Ми зобов'язані багатьма стравами саме грузинській кухні. І сьогодні ми вам раді представити ще одну прекрасну страву з цієї кухні. Це лобіані - пиріг по-гурійськи. Чому він так називається? Тому що лобіані - це коржі у вигляді пирога. Вони готуються з квасолевої начинки. А по-гурійськи, тому що названі вони в честь грузинського краю Гурія. Насправді це дуже відомі грузинські коржики з квасолевої начинки. Смак коржів не передати словами - ви просто повинні спробувати їх самі. Ваші рідні будуть точно в захваті. Приємного апетиту!
Дріжджі розвести в суміші теплого молока і води, додати сіль, цукор і розтоплене вершкове масло.
Поступово ввести муку, замісити тісто.
Замішане тісто поставити в тепле місце на 1 годину.
Для начинки відварити квасолю, обсмажити цибулю, пропустити суміш через м'ясорубку, додати сіль і перець.
З тіста сформувати коржі, по центру кожної викласти начинку, скріпити краї.
Випікати пироги в розігрітій духовці протягом 15 хвилин.