Макарони по-флотськи
Кількість порцій - 3
Час приготування - 15 хв

Макарони по-флотськи

Здавалося б, звичайна страва, приготуванням якої можна зайнятися в будь-яку хвилину. Невибагливі компоненти, які сміливо можна споживати, як на обід, так і на ранню вечерю. Звичайно ж, головний секрет страви – це хороший фарш, крім того, що він повинен бути смачним, він ще й має бути свіжим. Ви тільки уявіть це дивовижне поєднання макаронних виробів та м'яса, приправлених різноманітними спеціями у вигляді духмяного перчику та колоритної цибулі - ви не зможете встояти від такої смакоти. Крім того, страва є достатньо ситною і ви запросто можете втамувати голод та отримати максимальну насолоду від її споживання.

Інгредієнти

  • Макарони - 200 г.
  • Фарш - 400 г.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Сіль - щіпка
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Макарони відварити в киплячій підсоленій воді до готовності і відкинути на друшляк.

  • 02

    М'ясо промолоти на м'ясорубці, посолити, поперчити і обсмажити, помішуючи до готовності.

  • 03

    Окремо обсмажити дрібно нарізану цибулю.

  • 04

    М'ясо змішати з цибулею і ще раз пропустити через м'ясорубку.

  • 05

    Фарш змішати з макаронами і ще раз добре розігріти.