Маринад для телятини
Кількість порцій - 1
Час приготування - 20 хв

Маринад для телятини

Сьогодні ми розкриємо вам секрет смачного і соковитого шашлику. Для кожної страви з м'яса існує свій підхід. Наприклад, для шашликів з телятини маринад, приготований по-нашому рецепту, стане просто незамінним етапом приготування телячого шашлику. До того ж такий маринад відмінно підійде і для інших видів страв з телятини, наприклад, для смаженої телятини. М'ясо, промариноване в такому маринаді, набуває насиченого смаку, волокна м'яса стають дуже приємними і ніжними. І вже не потрібно буде прикладати зусилля, щоб пожувати приготований шматок м'яса. Адже, іноді телятина попадається не найвищої якості і першої молодості. Тому такий маринад стане в цьому випадку паличкою-виручалочкою.

Інгредієнти

  • Цибуля - 2 шт.
  • Суха гiрчиця - 50 г.
  • Олiя - 50 мл.
  • Cпеції - за смаком
  • Сiль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Цибулю почистити і нарізати довільними шматочками. Збити до однорідного стану.

  • 02

    Додати суху гірчицю, олiю і сіль.

  • 03

    Додати спеції. Ретельно перемішати. Маринувати 3 години.