Майонез із томатом
Кількість порцій - 6
Час приготування - 20 хв

Майонез із томатом

Останнім часом з'явилося досить багато рецептів домашнього майонезу. Напевно, це пов'язано з тим, що все більша кількість людей бажають харчуватися натуральними і здоровими продуктами. От і придумали робити майонез в домашніх умовах. Єдиний мінус домашнього майонезу - з ним складно запікати що-небудь, тому що при високій температурі всі інгредієнти почнуть розділятися. Ось ще один цікавий рецепт майонезу, але з томатом. Це вже щось схоже на домашній соус. Його можна подавати як соус до м'яса, до різних гарнірів. А також можна заправляти салати. Звичайно, не все підряд, але все ж рецепт майонезу з томатом вам знадобиться.

Інгредієнти

  • Яйця - 5 шт.
  • Олiя - 500 мл.
  • Гiрчиця - 2 ч. л.
  • Томат-паста - 150 г.
  • Сiль - за смаком
  • Оцет - 1-2 ст. л.
  • Цукор - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Відокремити жовтки і добре збити. Додати за смаком сіль, цукор, перець, гірчицю і томат-пасту. Ретельно збити.

  • 02

    Не припиняючи збивати, тоненькою цівкою влити олію.

  • 03

    Потім влити оцет і додати білок, знову збити.