Пекучий імбир, мигдаль, палітра спецій, йогурт, горіхи, свіже яловиче ніжне м'ясо - вся ця гама продуктів зробить справжній фурор на вашому святковому столі. Адже всі ці продукти входять до складу страви м'ясо в імбирно-мигдальному соусі. Вона, якомога краще підійде в якості головної страви для святкового столу. Повірте страва стане вашою фірмовою стравою, якщо ви її сьогодні приготуєте. Страва готується не дуже довго. Але м'ясо, приготоване з додавання мигдалю і імбиру має ніжний, мигдальний аромат і змішаний легкий пряний смак. Подавати таку страву можна з будь-яким гарніром. Спробуйте приготувати м'ясо в імбирно-мигдальному соусі. Вийде щось смачне, ароматне, пікантне, оригінальне, з божественним смаком.
Спочатку потрібно скласти в блендер часник, імбир, мигдаль та курячий бульйон. Пульсувати все до отримання однорідної маси.
Розігріти рослинну олію у великій сковороді. Всипати на розігріту сковорідку цибулю та сіль. Готувати та перемішувати близько 4 хвилин.
Потім приготувати гарам масала. Взяти важку сковорідку з товстим дном. Помістити в неї зіру, коріанд, кардамон, чорний перець, корицю, гвоздику і лавровий лист і поставити на маленький або середній вогонь. Прожарити спеції, постійно помішувати, приблизно 10 хвилин. Потім зняти з вогню і повністю охолодити. Потім змолоти все в кавомолці. Додати мелений мускатний горіх. Перемішати та насипати в сковороду та готувати ще 1 хвилину.
Додати після цього нарізане м'ясо та добре перемішати.
Вилити в сковорідку вміст блендера та довести до кипіння. Готувати близько 15 хвилин до того часу, поки м'ясо не стане м'яким.
Висипати в сковороду йогурт, зелений горошок та кінзу. Готувати ще 1 хвилину.