М'ясні мафіни з беконом і зеленню
Кількість порцій - 5
Час приготування - 1 г 30 хв

М'ясні мафіни з беконом і зеленню

Хочеться чогось новенького, смачненького і незвичайного на вечерю? Радимо скористатися нашим рецептом і приготувати м'ясні мафіни з беконом і зеленню. Не тільки смачна, але і надзвичайно корисна, ситна і поживна страва включає в себе повний набір білків, жирів і вуглеводів. Селера і цибуля-порей - справжнє джерело вітамінів, мікро- і макроелементів. Прийдеться до смаку і маленьким вередунам. А вашому коханому чоловікові допоможе відновити силу і фізичну форму після важкого трудового дня. Цілком підійде як окрема страва. Візьміть собі на замітку наш рецепт. Ваші рідні ще не раз попросять вас приготувати наші м'ясні мафіни.

Інгредієнти

  • Білий хліб - 5 шматочків
  • Бекон - 250 г.
  • Цибуля - 150 г.
  • Селера - 3 стебла
  • Цибуля-порей - 1 шт.
  • Шавлія - 5 листків
  • Чебрець - 3 гілочки
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Мелений чорний перець - 1 ч. л.
  • Курячий бульйон - 200 мл.
  • Яйця - 2 шт.
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Розігріти духовку до 150°С. Змастити маслом форму для мафінів.

  • 02

    На деко викласти нарізаний на кубики хліб в один шар, випікати 10 хвилин. Остудити.

  • 03

    Нарізати бекон на кубики, смажити 10 хвилин, регулярно помішуючи.

  • 04

    Нарізати цибулю кубиками, скибочками - селеру і цибулю-порей. Додати сіль і перець.

  • 05

    Овочі смажити 10 хвилин. Додати шавлію і чебрець. Перемішати.

  • 06

    Додати у масу бекон, бульйон, збиті яйця і нарізаний кубиками підсмажений хліб. Перемішати.

  • 07

    Викласти начинку у форму, випікати 25 хвилин при 150°C.