Легендарне і всіма відоме «Олів'є» наполегливо служить незмінним атрибутом новорічного застілля і всіляких свят. Однак все хороше коли-небудь починає набридати. Багаторічна популярність цього салату сприяла появі великої кількості різноманітних варіантів його приготування за рахунок додавання різних інгредієнтів. Сьогодні пропонуємо випробувати досить неординарну версію класичного «Олів'є». Що незвичайного в цьому салатику? – запитаєте Ви. «Олів'є» з куркою Вам напевно відомо. А як Ви дивитеся на додавання шинки, консервованого ананаса і кисло-солодких апельсинів? Вишукана комбінація вищевказаних продуктів вдихне нове життя в стару добру страву.
Шинку нарізати кубиками або соломкою. Картоплю і моркву відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
Апельсин нарізати скибочками .. З ананасів злити рідину і нарізати шматочками.
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.