Cалат "Олів'є" з шинкою і ананасом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Cалат "Олів'є" з шинкою і ананасом

Легендарне і всіма відоме «Олів'є» наполегливо служить незмінним атрибутом новорічного застілля і всіляких свят. Однак все хороше коли-небудь починає набридати. Багаторічна популярність цього салату сприяла появі великої кількості різноманітних варіантів його приготування за рахунок додавання різних інгредієнтів. Сьогодні пропонуємо випробувати досить неординарну версію класичного «Олів'є». Що незвичайного в цьому салатику? – запитаєте Ви. «Олів'є» з куркою Вам напевно відомо. А як Ви дивитеся на додавання шинки, консервованого ананаса і кисло-солодких апельсинів? Вишукана комбінація вищевказаних продуктів вдихне нове життя в стару добру страву.

Інгредієнти

  • Курка - 200 г.
  • Шинка - 100 г.
  • Картопля - 200 г.
  • Ананас - 100 г.
  • Морква - 100 г.
  • Апельсин - 100 г.
  • Майонез - 40 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Шинку нарізати кубиками або соломкою. Картоплю і моркву відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  • 03

    Апельсин нарізати скибочками .. З ананасів злити рідину і нарізати шматочками.

  • 04

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.