Салат "Олів'є" з печінкою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Салат "Олів'є" з печінкою

Новорічні свята та інші сімейні торжества, безсумнівно, асоціюються в нашій свідомості з такою ситною закускою як «Олів'є». Ставши нашим старим добрим другом, він не малість встиг набриднути. А як же вдихнути нове життя в цей легендарний салатик? Відповідь очевидна: додати такі інгредієнти, з якими страва не тільки перетвориться зовні і стане більш ефектною на Вашому столі, але й заграє новими, часом навіть несподіваними смаковими нотками. Салат «Олів'є» з печінкою – тому яскравий доказ. Ніжна печінка, вимочена в молоці, а потім обсмажена в маслі, відмінно поєднується з традиційними для цього салату відвареною картоплею і яйцем. Хрустка ріпчаста цибуля додає пікантну свіжість.

Інгредієнти

  • Печінка - 200 г.
  • Цибуля ріпчаста - 80 г.
  • Картопля - 200 г.
  • Майонез - 40 г.
  • Яйце куряче - 5 шт.
  • Молоко - 500 мл.
  • Олія рослинна - 10 мл.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Печінку замочити в молоці на 2 години. Потім обсмажити на олії, охолодити і нарізати шматочками.

  • 02

    Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

  • 03

    Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити і нарізати кубиками або скибочками.

  • 04

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.