Апельсиновий глінтвейн
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Апельсиновий глінтвейн

Апельсиновий глінтвейн - це те, що зігріє вас у зимову холоднечу, в сумну дощову погоду. Глінтвейн - це гаряче вино з фруктами і спеціями. Цей напій можна назвати чарівним, так як він швидко зігріває організм, підсилює кровообіг і розбурхує думки. Окрім того, приготувати його простіше простого. Глінтвейн можна назвати ще і благородним напоєм - вино завжди віталося у інтелігентних людей. А як же красиво виглядає напій на блюдці. Зберіть у себе вдома кращих друзів, приготуйте апельсиновий глінтвейн, доповніть затишок в домі ароматом кориці і меду - і насолоджуйтеся життям в будь-яку пору року, в будь-яку погоду.

Інгредієнти

  • Червоне напівсухе вино - 0,75 л.
  • Апельсин - 2 шт.
  • Гвоздика - 3 г.
  • Кориця мелена - 2 г.
  • Мед - 22 г.
  • Аніс зірчастий - 4 шт.

Етапи приготування

  • 01

    До невеликої кастрюльки вилити вино. Апельсин ретельно вимити та нарізати кружечками товщиною близько 5-7 мм., а потім кожен шматочок розрізати на 6-8 частин (в залежності від розміру апельсину).

  • 02

    Шматочки апельсину викласти у вино, ще додати корицю, гвоздику, мед.

  • 03

    Вино поставити на вогонь та варити на невеликому вогні до гарячого стану. При цьому дуже важливо не доводити глінтвейн до кипіння. Розлити до скляних чашок та прикрасити шматочками апельсину та анісом зірчастим.