Млинці ірландські
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Млинці ірландські

Порадуйте сьогодні себе ніжним смаком ірландських млинців. Ми пропонуємо вашій увазі оригінальний рецепт приготування ірландських млинців. Вони стануть для вас чудовим сніданком. Млинці відмінно поєднуються з ранковою кавою або чаєм. Поїдаючи їх у себе на кухні, ви відчуєте дух Ірландії, кельтську атмосферу, туманні луки. Ви будете уявляти туманний, загадковий ірландський ранок на вулицях Дубліна і зможете відчути себе простим ірландцем, який, не поспішаючи, йде по своїх справах. Ось він проходить кут вулиці, помічає кафе, заходить, замовляє собі ранкову каву по-ірландськи і млинці... Ну що, відчули дух Ірландії? Якщо не зовсім, то вам сьогодні терміново потрібно приготувати ірландські млинці.

Інгредієнти

  • Цукор - 20 г.
  • Яйце куряче - 3 шт.
  • Масло вершкове - 20 г.
  • Молоко - 200 мл.
  • Пудра цукрова - 30 г.
  • Ром - 15 мл.
  • Горіх мускатний - 3 г.
  • Борошно пшеничне - 30 г.
  • Олія рослинна - 10 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Вершкове масло розтопити. Яйця розтерти з цукром і додати масло. Молоко трохи підігріти.

  • 02

    Змішати яєчну суміш, молоко, ром, мелений мускатний горіх, цукрову пудру. Додати просіяне борошно. Довести тісто до однорідної консистенції.

  • 03

    Сковорідку з рослинною олією розігріти. Наливати трохи тіста, рівномірно розподіляючи. Смажити млинці до золотистого кольору.