Млинці "Мішлен"
Кількість порцій - 2
Час приготування - 50 хв

Млинці "Мішлен"

Хто сказав, що Масляниця лише один раз на рік? Ті хто любить поласувати млинцями можуть готувати їх у будь-яку пору року. Почнемо з приготування начинки, а саме - курки. Це м’ясо найменш калорійне, тому приводу хвилюватися за фігуру немає. Ми перемелюємо варене куряче м’ясо з цибулею і отримуємо курячий фарш для наших млинців. Наступним етапом є замішування тіста. Коли все приготується, ми починаємо завертати начинку в млинці і обжарювати їх. Смак хрусткої скоринки і ароматного натурального фаршу справді незабутній. Жоден напівфабрикат не може зрівнятися по смаку і якості з млинцями «Мішлен». Радуйте близьких натуральними домашніми млинцями і гарний настрій вам забезпечений!

Інгредієнти

  • Філе куряче - 500 г.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Яйце куряче - 3 шт.
  • Молоко - 300 мл.
  • Борошно - 150 г.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Цукор - за смаком
  • Масло вершкове - 1 ст. л.
  • Олія рослинна - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку курку потрібно залити холодною водою, поставити на сильний вогонь і довести до кипіння. Після того, як закипить вода, варити ще 10 хвилин. Готовому м'ясу дати охолонути. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до золотистого кольору. Куряче м'ясо і цибулю перекрутити через м'ясорубку. Фарш посолити та прибрати в холодильник.

  • 02

    Потім замісити тісто. У борошно розбити яйця, добре перемішати до однорідної маси. Поступово вливати молоко, постійно розмішуючи тісто.

  • 03

    Далі смажити млинці на великій сковороді так, щоб вони не обгоріли. Повністю охолодити млинці.

  • 04

    Млинці розрізати на чотири частини. У кожну частину покласти начинку і скрутити їх в трубочку.

  • 05

    Млинці обсамажити на вершковому маслі та подавати зі сметаною.