Млинці на пиві
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Млинці на пиві

Напевно, мало, хто чув про те, що млинці печуться на пиві. Ми на сторінках нашого сайту підкажемо і розповімо, як це правильно робити, а також підкажемо деякі тонкощі. Отже, для випікання млинців вам не знадобиться молоко, яке ви так звикли купувати для звичайних тонких млинців. Замість цього потрібно взяти пиво. Беріть краще хороше, дороге і темне пиво, тоді млинці будуть смачно пахнути свіжовипеченим хлібом. Завдяки пиву млинці будуть виключно добре випікатися, не будуть прилипати і рватися. Млинці на пиві будуть мати високу міцність і не будуть рватися, як звичайні тонкі млинці, і ви можете загортати туди будь-які начинки. Тому бажаємо вам успіхів і приємного апетиту.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Пиво - 200 мл.
  • Молоко - 200 мл.
  • Борошно пшеничне - 200 г.
  • Цукор - 20 г.
  • Сода - 5 г.
  • Сіль - за смаком
  • Олія рослинна - 40 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Яйця збити з цукром, додати сіль. Потім влити молоко і пиво, продовжуючи збивати. Додати половину рослинної олії і соду в тісто. Додати по трохи просіяне борошно і добре перемішати.

  • 02

    На сковороді розігріти олію. Виливати тісто по кілька ложок на сковороду. Обсмажити млинці по кілька хвилин з кожної сторони. Подавати краще гарячими.