Оладки з лососем
Кількість порцій - 8
Час приготування - 30 хв

Оладки з лососем

Історичних фактів з приводу виникнення оладків немало. Але той факт, що вони всесвітньо поширені і відрізняються різноманітністю форм, складом і видами свідчить про глибокі історичні корені млинців. Адже, оладки - це ті ж самі млинці відмінні трохи за формою і складом. У раціони безлічі народностей, що населяють земну кулю, входять млинцеві вироби, приготовані з борошна. Сьогодні вам пропонуємо приготувати прекрасні оладки з лососем. Вони будуть відмінною вечерею для вашої родини. Такі оладки неймовірно смачні і поживні. Взагалі поєднання будь-якого виду млинців, будь-то оладки або тонкі млинці, з червоною рибою приголомшливе. Ви і ваша сім'я залишитеся дуже задоволені такою вечерею.

Інгредієнти

  • Борошно - 300 г.
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 1,5 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Молоко - 250 мл.
  • Яєчні білки - 4 шт.
  • Вершкове масло - 2 ст. л.
  • Сметана - за смаком
  • Філе слабосоленого лосося - 200 г.
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Зелена цибуля - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Змішати борошно, сіль, цукор, розпушувач.

  • 02

    В іншій мисці збити молоко з 2-ма яєчними білками і розтопленим вершковим маслом.

  • 03

    Гарненько розмішати 2 отримані суміші.

  • 04

    Збити до м'яких піків яєчні білки, які залишились. Акуратно перекласти збиті білки в тісто.

  • 05

    Просмажувати оладки з обох боків на невеликій кількості соняшникової олії.

  • 06

    На кожну оладку покласти по ложці сметани, зверху скибочку лосося і дрібно нарізану цибулю.