Паштет із авокадо для бутербродів
Кількість порцій - 3
Час приготування - 15 хв

Паштет із авокадо для бутербродів

Історія паштету йде корінням в далеке минуле, за право вважатися його батьківщиною сперечаються багато країн. У Росії паштет з'явився в 18 столітті. З часом в Москві і Петербурзі стали з'являтися «Паштетні», в яких продавали всілякі паштети. З середини 20 століття паштети стали вироблятися в промислових масштабах, і свою колишню вишуканість ця страва втратила. Він став не схожий на ті вишукані страви, якими на різних банкетах ласували наші предки. Переконатися в тому, яким може бути смачним і розкішним паштет дуже просто - приготуйте його своїми руками і відчуйте різницю. А ми вам у цьому допоможемо і детально розповімо, як приготувати таке чудову страву, як паштет з авокадо.

Інгредієнти

  • Авокадо - 1 шт.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сік лимонний - 1 ч. л.
  • Сіль - за смаком
  • Олія оливкова - 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.
  • Хліб білий - 6 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Авокадо помити, зняти шкірку, витягнути кісточку.

  • 02

    Авокадо натерти на тертці.

  • 03

    Змішати в мисці терте авокадо, влити олію, сік лимона, перець, нарізану цибулю, додати зелень, всі інгредієнти змішати, після, готову суміш можна намазати на хліб.