Хоча і вважається, що спагетті - це страва італійців. Вони ж люблять всі такі вироби з борошна. Але тим не менше їх любов до подібних страв поширилася по всьому світу. Тому не дивно, що рецепт цих спагетті має не італійську назву. Зрештою Італія і Франція - сусіди. На перший погляд дуже проста страва в підсумку вийде дуже смачною. Адже до ситних спагетті подається соковитий соус з помідорів з часником і цибулею. Часник грає тут важливу роль. Адже саме він надає той насичений аромат, який приверне ваших рідних до столу, щоб по-швидше спробувати цю страву. Сир, у свою чергу, робить страву трохи м'якшою. Тому кожен інгредієнт тут незамінний.
Спочатку потрібно приготувати спагеті. Для цього опуститии спагеті в підсолену воду, в котру спершу додано оливкову олію.
Дрібно нарізати ріпчасту цибулю. Часник розтерти в спупці. Смажити на вершковому маслі цибулю та часник, туди ж додати дрібнопорізаний помідор.
Трохи обсмажити помідори з цибулею та часником і додати до спагеті, обережно перемішуючи. Натерти на дрібній тертці сир. Тертий сир подавати окремо.