Паста-салат із тунцем
Кількість порцій - 6
Час приготування - 20 хв

Паста-салат із тунцем

Незважаючи на велику кількість складних вуглеводів і відносно високу калорійність, близько 300 ккал в порції, паста повільно засвоюється в шлунково-кишковому тракті. А її властивість створювати відчуття ситості не дозволяє переїдати, а отже не дозволяє гладшати. У пасті присутні рослинні білки з амінокислотним складом, вітамін Е, що уповільнює старіння організму, вітаміни групи В, необхідні для роботи центральної нервової системи, і такі мінеральні речовини, як калій, магній, залізо, кальцій, фосфор і марганець. Тому приготуйте пасту-салат з тунцем. Вона стане для вашої родини збалансованим і корисним повноцінним обідом або вечерею.

Інгредієнти

  • Паста - 450 г.
  • Консервований тунець - 200 г.
  • Помідори черрі - 500 г.
  • Маслини без кісточок - 100 г.
  • Оливкова олія - 50 мл.
  • Цедра лимона - 0,5 ч. л
  • Червона цибуля - 1 шт.
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Відварити пасту в підсоленій воді 10 хвилин.

  • 02

    Збити оливкову олію з тертою цедрою лимона і сіллю. Пасту перемішати з соусом.

  • 03

    У пасту додати нарізані черрі, маслини без кісточок, шматочки консервованого тунця, нарізану півкільцями цибулину і подрібнену петрушку.