Готувати пасту - найлегше, що може бути в кулінарії. При цьому всупереч цьому проста на перший погляд страва може відрізнятися вишуканістю і пікантністю. Наприклад, додавши в пасту червону рибу, ви зробите її дорогою і надзвичайно смачною стравою. Паста з сьомгою в вершково-часниковому соусі запам'ятається вам і вашим близьким ніжним, немов ранкове сонечко, смаком, чудовим ароматом і позитивними емоціями, які залишаться після прекрасної вечері. Будьте впевнені, після такої страви ваші подруги будуть просити у вас рецепт, а коханий - добавку. Приємного апетиту!
Пасту відварити в підсоленій воді до готовності. Додати трохи оливкової олії. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
Вершкове масло розтопити на сковороді. Сьомгу (розморожену або охолоджену) нарізати невеликими скибочками і обсмажити у вершковому маслі близько 5-10 хвилин на середньому вогні. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати.
Потроху додати в сковороду з рибою вершки і довести масу до кипіння. Потім додати зелень і часник. Додати до цієї маси пасту, перемішати і прогріти протягом 3 хвилин.