Паста з сьомгою у вершково-часниковому соусі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Паста з сьомгою у вершково-часниковому соусі

Готувати пасту - найлегше, що може бути в кулінарії. При цьому всупереч цьому проста на перший погляд страва може відрізнятися вишуканістю і пікантністю. Наприклад, додавши в пасту червону рибу, ви зробите її дорогою і надзвичайно смачною стравою. Паста з сьомгою в вершково-часниковому соусі запам'ятається вам і вашим близьким ніжним, немов ранкове сонечко, смаком, чудовим ароматом і позитивними емоціями, які залишаться після прекрасної вечері. Будьте впевнені, після такої страви ваші подруги будуть просити у вас рецепт, а коханий - добавку. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Паста - 200 г.
  • Сьомга - 200 г.
  • Вершки - 150 мл.
  • Масло вершкове - 40 г.
  • Олія оливкова - 10 мл.
  • Часник - 20 г.
  • Зелень - 50 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Пасту відварити в підсоленій воді до готовності. Додати трохи оливкової олії. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

  • 02

    Вершкове масло розтопити на сковороді. Сьомгу (розморожену або охолоджену) нарізати невеликими скибочками і обсмажити у вершковому маслі близько 5-10 хвилин на середньому вогні. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати.

  • 03

    Потроху додати в сковороду з рибою вершки і довести масу до кипіння. Потім додати зелень і часник. Додати до цієї маси пасту, перемішати і прогріти протягом 3 хвилин.