Ох, ці смачні та хрусткі пиріжки, до рецепту яких зверталися ще наші бабусі. Яка була насолода приходити до неї в гості і пригощатися свіжоспеченими гостинцями у вигляді пиріжків. Завжди приємно згадувати такі моменти з дитинства. Але якщо є можливість не тільки згадувати, а й самому приготувати такі пиріжки, то чому б і ні?! Все, що може бути складного в цьому рецепті - це дріжджове тісто. Як казали ті ж бабусі, дріжджове тісто потрібно замішувати у хорошому настрої і з бажанням, щоб воно добре піднялося. А інакше нічого не вийде. Тому озбройтеся позитивними емоціями і вперед, смажити пиріжки "як у бабусі".
Капусту нарізати, тушкувати в олії до м’якості при цьому додавати води протягом 40 хвилин, в кінці додати томатну пасту.
Кефір разом із цукром та сіллю підігріти, розвести в ньому дріжджі та дати постояти в теплому місці протягом 10-15 хвилин, щоб піднялася опара. В опару додати рослинний маргарин, яйце та муку. Потім перемішати та замісити тісто. Готове тісто покласти в миску, змастити маслом, накрити рушником та поставити на півгодини в тепле місце.
Відрізати від тіста шматочки та розкачати кружечки, на них викласти начинку. Смажити пиріжки на попередньо розігрітій олії протягом 5 хвили з кожної сторони. Жарені пиріжки викласти в миску та обтерти від надлишкової олії.