Печиво з білим шоколадом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Печиво з білим шоколадом

Печиво з білим шоколадом - нескладна в приготуванні випічка. За цим рецептом печиво виходить ароматним, розсипчастим з ніжним смаком. Такі чудові ласощі ідеально підійдуть як для сімейного, так і для святкового чаювання. І кілька порад по процесу приготування. Борошно бажано просіяти. Ця нескладна маніпуляція потрібна для збагачення борошна киснем, що вплине на пишність випічки. Вершкове масло для збивання з цукром має бути розм'якшеним, тому його заздалегідь потрібно дістати з холодильника. На деко печиво викладайте подалі одне від одного: в процесі випікання печиво трохи збільшиться в розмірах. За бажанням можна посипати готове печиво цукровою пудрою.

Інгредієнти

  • Фундук - 350 г.
  • Борошно пшеничне - 500 г.
  • Цукор коричневий - 250 г.
  • Цукор білий - 120 г.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Сода - 1 ч. л.
  • Шоколад білий - 100 г.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Масло вершкове - 220 г.
  • Ваніль - 2 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Духовку розігріти до температури 180ºС. Деко для випікання застелити харчовим папером. Змішати в мисці борошно, гашену соду, сіль, перемішати.

  • 02

    Окремо змішати масло і цукор. Збити масу до однорідності. Поступово додавати яйця, не перестаючи змішувати. Додати ваніль. Обережно ввести борошняну суміш, збивати на маленькій швидкості.

  • 03

    Горіхи посікти великими шматочками. Додати в загальну масу. Охолоджений шоколад аналогічно поламати на середні шматочки і додати в тісто. Викласти тісто на деко, випікати протягом 10 хвилин.