Печиво з мигдалем, корицею та імбиром
Кількість порцій - 15
Час приготування - 50 хв

Печиво з мигдалем, корицею та імбиром

Рецепт сподобається всім, хто любить мигдаль і мигдалеву випічку. За запропонованим рецептом виходить печива приблизно 45 штук. Тому пропонується очистити від шкірки саме 45 горіхів. Вони потрібні для прикраси: горішки вдавлюються в кожний коржик, сформований із тіста. Мигдаль можна замінити волоськими горіхами або фундуком. Щоб надлишок прянощів: меленого імбиру і кориці не перебивав смак мигдалю, не перестарайтеся з їх додаванням у випічку. Не перетримуйте печиво в духовці, інакше воно стане твердим і буде кришитися. Пісочне печиво з мигдалем, корицею і імбиром вийде ароматним, ніжним, розсипчастим і хрустким.

Інгредієнти

  • Вершкове масло - 150 г.
  • Цукор - 150 г.
  • Ванільний цукор - 2 ч. л.
  • Яйця - 3 шт.
  • Мигдаль - 100 г.
  • Мелений імбир - 1 ч. л.
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Розпушувач - 2 ч. л.
  • Борошно - 400 г.

Етапи приготування

  • 01

    Близько 45 горіхів залити окропом. Залишити на 10 хвилин.

  • 02

    Далі мигдаль очистити від шкірки.

  • 03

    Решту мигдаля подрібнити в блендері.

  • 04

    Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.

  • 05

    У масу додати яйця і перемішати. Потім додати корицю, імбир, подрібнені горіхи і перемішати.

  • 06

    Додати розпушувач і борошно, замісити не сильно круте тісто.

  • 07

    На деко, застелене папером для випічки, викласти сформовані з тіста коржі.

  • 08

    У кожен коржик втиснути горішок.Поставити в розігріту до 150°C духовку і випікати 20 хвилин.