Рецепт сподобається всім, хто любить мигдаль і мигдалеву випічку. За запропонованим рецептом виходить печива приблизно 45 штук. Тому пропонується очистити від шкірки саме 45 горіхів. Вони потрібні для прикраси: горішки вдавлюються в кожний коржик, сформований із тіста. Мигдаль можна замінити волоськими горіхами або фундуком. Щоб надлишок прянощів: меленого імбиру і кориці не перебивав смак мигдалю, не перестарайтеся з їх додаванням у випічку. Не перетримуйте печиво в духовці, інакше воно стане твердим і буде кришитися. Пісочне печиво з мигдалем, корицею і імбиром вийде ароматним, ніжним, розсипчастим і хрустким.
Близько 45 горіхів залити окропом. Залишити на 10 хвилин.
Далі мигдаль очистити від шкірки.
Решту мигдаля подрібнити в блендері.
Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
У масу додати яйця і перемішати. Потім додати корицю, імбир, подрібнені горіхи і перемішати.
Додати розпушувач і борошно, замісити не сильно круте тісто.
На деко, застелене папером для випічки, викласти сформовані з тіста коржі.
У кожен коржик втиснути горішок.Поставити в розігріту до 150°C духовку і випікати 20 хвилин.