Пенне з овочами
Кількість порцій - 2
Час приготування - 25 хв

Пенне з овочами

Італія вважається загальновизнаною країною виникнення пасти. У самій Італії існує більше 600 видів пасти. І Пенне-рігате - це один з них. Пенне - це трубочки-пір'я діаметром до 10 мм довжиною до 40 мм з діагонально зрізаними краями. Назва цього виду пасти походить від італійського слова «penna» - «перо». Пенне-рігате - є одним з найулюбленіших форматів пасти всього італійського півострова, для якого майже в кожному регіоні є своя назва. До речі, пенне-рігате перекладається буквально з італійської, як ребристі трубочки-пір'я. Перевагами страви, яку ми сьогодні вам пропонуємо приготувати є: швидкість її приготування, неперевершений і шикарний смак ну і, звичайно, користь.

Інгредієнти

  • Пенне-рігате - 150 г.
  • Цукіні - 2 шт.
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Часник - 1 зубчик
  • Морква варена - 50 г.
  • Помідори черрі - 15 шт.
  • Оливкова олія - 3 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Зварити пасту і в цей же час підготувати овочі.

  • 02

    Цукіні і перець порізати смужками. Посолити. На сковороді з маслом спасерувати нарізаний дрібно зубчик часнику. Часник додати до цукіні і перцю.

  • 03

    На сковороді обсмажити моркву, порізані на дві частини помідори. Додати цукіні і перець. Обсмажувати до готовності. Поперчити.

  • 04

    Змішати соус з готовою пастою і подавати.