Італія вважається загальновизнаною країною виникнення пасти. У самій Італії існує більше 600 видів пасти. І Пенне-рігате - це один з них. Пенне - це трубочки-пір'я діаметром до 10 мм довжиною до 40 мм з діагонально зрізаними краями. Назва цього виду пасти походить від італійського слова «penna» - «перо». Пенне-рігате - є одним з найулюбленіших форматів пасти всього італійського півострова, для якого майже в кожному регіоні є своя назва. До речі, пенне-рігате перекладається буквально з італійської, як ребристі трубочки-пір'я. Перевагами страви, яку ми сьогодні вам пропонуємо приготувати є: швидкість її приготування, неперевершений і шикарний смак ну і, звичайно, користь.
Зварити пасту і в цей же час підготувати овочі.
Цукіні і перець порізати смужками. Посолити. На сковороді з маслом спасерувати нарізаний дрібно зубчик часнику. Часник додати до цукіні і перцю.
На сковороді обсмажити моркву, порізані на дві частини помідори. Додати цукіні і перець. Обсмажувати до готовності. Поперчити.
Змішати соус з готовою пастою і подавати.