Свинина з ананасами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Свинина з ананасами

Не знаєте що подати до новорічного чи просто святкового столу? Ми вам допоможемо визначитися з вибором рецепта. Пропонуємо приготувати запечену свинину з ананасами. Кращого рішення для святкового столу ви просто не знайдете. Взагалі свинина, приготована з фруктами - це справжній делікатес. А тут ще й з ананасом. М'ясо виходить божественним, ніжним, соковитим з кислосолодким присмаком ананаса. Крім того, що ананас - фрукт, з вражаючими смаковими якостями, він ще й дуже корисний. У нього входять калій, магній, вітаміни. Крім них, до складу ананаса входить багато корисних мікроелементів. Він володіє такою кількістю корисних властивостей і вітамінів, що можна вважати його мало не лікарським препаратом.

Інгредієнти

  • Свинина - 500 г.
  • Ананаси консервовані - 350 г.
  • Сир - 100 г.
  • Сметана - 200 г.
  • Cіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Вершкове масло - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Свинину порізати порційними шматками розмірами трохи більше, ніж кільце ананаса. Кухонним молотком відбити кожен шматочок.

  • 02

    Сир натерти на крупній тертці.

  • 03

    Форму або глибоке деко трохи змастити маслом. Шматочки свинини посолити, поперчити, викласти у форму.

  • 04

    Зверху викласти кільця ананасів.

  • 05

    Зверху полити сметаною і натерти тертим сиром.

  • 06

    Поставити в розігріту до 180°C духовку. Готувати 30-40 хвилин.