Картопляний пиріг
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г 30 хв

Картопляний пиріг

Якщо в будинку пахне пирогами, значить в будинку все добре. А якщо в будинку постійно пахне різними пирогами, то це означає, що в ньому живе хороша, сповнена фантазії господиня, справжня берегиня домашнього вогнища. Вашим близьким, напевно, вже трохи набридла звичайна картопля. Тому здивуєте їх і приготуйте картопляний пиріг. У цій страві є все - і яйця, і м'ясо, і приправи. Невеликого шматка цілком вистачить для ситного обіду. Запашні петрушка і базилік допоможуть вам зробити страву ароматною. Також ви можете прикрасити картопляний пиріг, додавши в нього трохи червоного болгарського перцю. Насолоджуйтеся цією незвичайною стравою!

Інгредієнти

  • Картопля - 6-7 шт.
  • Яйця - 2 шт.
  • Варена ковбаса - 200 г.
  • Копчена ковбаса - 150 г.
  • Базилік - 1 ст. л.
  • Петрушка - 1 ч. л.
  • Бекон - 100 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    У тепле картопляне пюре додати яйця, 2 столові ложки сиру, сіль і перець. Добре перемішати і відставити убік.

  • 02

    Пропустити через м'ясорубку шинку, ковбасу і змішати з базиліком і петрушкою.

  • 03

    Дно форми вистелити алюмінієвою фольгою, уклсти шар пюре, а на нього ковбасну масу.

  • 04

    Викласти шар за шаром. Накрити другою половиною пюре і посипати зверху рештою тертого сиру і шматочками бекону.

  • 05

    Випікати, доки верх не почне набувати рум’яного кольору.