Картопляний салат із креветками
Кількість порцій - 2
Час приготування - 30 хв

Картопляний салат із креветками

Існує безліч рецептів салатів. Вашій увазі пропонується дієтичний картопляний салат із креветками. Незважаючи на всю поживну цінність, яка притаманна картоплі помідори і зелень нейтралізують її, роблячи даний салат легшезасвоюваним. А креветки доповнюють цей салат комплексом вітамінів і мікроелементів. Так що з'ївши такий салат, ви залишитеся ситим та задоволеним. Адже незважаючи на свою поживність, він досить легко засвоюється і до того ж дуже корисний. Тому не роздумуйте довго. Якщо ви голодні, але на вечерю не захочете їсти щось важке, то сміливо приступайте до приготування картопляного салату із креветками.

Інгредієнти

  • Картопля - 60 г.
  • Огірки солоні - 40 г.
  • Креветки - 60 г.
  • Помідори - 30 г.
  • Зелений горошок - 30 г.
  • Салат - 40 г.
  • Майонез - 20 г.
  • Кетчуп - 10 г.
  • Зелень - 30 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками. Огірки нарізати кубиками.

  • 02

    Креветки відварити в підсоленій воді близько 3-4 хвилин. Помідори помити і нарізати кубиками. Листя салату помити, просушити і порвати руками.

  • 03

    З горошку злити рідину. Змішати всі інгредієнти, додати кетчуп, майонез, сіль, перець і обережно перемішати. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Перед подачею салат трохи охолодити і прикрасити зеленню.