Пшеничні млинці з фейхоа та м'ятою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Пшеничні млинці з фейхоа та м'ятою

Це рецепт приготування дуже оригінальних млинчиків. Готуються пшеничні млинці з фейхоа і м'ятою всього за тридцять хвилин, але в підсумку виходить дуже смачний десерт. Фейхоа - це соковита ягода з ароматом і смаком суниці, ананаса і ківі, родом вона з Бразилії. Фейхоа має яскравий кислуватий смак з досить сильними суничними нотками, до яких додають трохи цукру. Фейхоа відмінно поєднується з м'ятою, разом вони створюють неймовірно свіжий смак. Їх поєднання буде відмінною начинкою для млинців. Додатковим соусом до таких млинців служить густий гарячий шоколад.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне - 125 г.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Молоко - 300 мл.
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Фейхоа - 400 г.
  • М'ята свіжа - 20 г.
  • Лимон - 1 шт.
  • Цукор - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    У мисці змішати борошно, сіль і яйця, влити молоко, перемішати до однорідного стану. Поставити в прохолодне місце на 20 хвилин.

  • 02

    Натерти лимонну цедру, фейхоа разом з цукром подрібнити в блендері, додати в чашу блендера лимонний сік, перемішати, додати також листя м'яти. Всі інгредієнти подрібнити.

  • 03

    Дістати підготовлене тісто з прохолодного місця, поставити на вогонь сковороду з рослинною олією, розігріти, зробити млинці.

  • 04

    Змастити млинці соусом із фейхоа, загорнути конвертиком. Зверху посипати лимонною цедрою.