Рагу з яловичини з червоним вином і грибами
Кількість порцій - 8
Час приготування - 2 г 30 хв

Рагу з яловичини з червоним вином і грибами

Коли не знаєте, що приготувати на обід або вас замучили буденні страви, радимо знаходити натхнення на нашому сайті. Такий гість, як рагу з яловичини з червоним вином та грибами, не лише порадує ваших близьких прекрасним смаком, а й позитивно відобразиться на настрої. Відмінне поєднання інгредієнтів надасть можливість насититись вдосталь, коли голод замучив, і, крім того, отримати максимум задоволення від отриманого результату. Ми маємо просто кулінарний шедевр, що включає в себе смак поживної яловичини, хрумкої морковки, духмяного часничку та колоритних грибочків – печериць. Такий перелік інгрідієнтів змусить вас насолоджуватись цією стравою з кожною ложкою. Готуйте з любов'ю для себе та своїх близьких і приносьте їм радість!

Інгредієнти

  • Червоне вино - 750 мл.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Бекон - 250 г.
  • Часник - 3 зубчики
  • Печериці - 500 г.
  • Яловичина - 750 г.
  • Морква - 750 г.
  • Букет гарні - щіпка

Етапи приготування

  • 01

    У великій глибокій (краще чавунній) сковороді з кришкою, підсмажити бекон на середньому вогні 5 хвилин.

  • 02

    Додати цибулю і часник і тушкувати ще кілька хвилин. Потім додати яловичину і підрум'янити 5 хвилин, помішуючи.

  • 03

    Додати червоне вино, гриби, моркву і трави. Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 2 години.