Равіолі з цукіні, руколою і вершковим сиром
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г 30 хв

Равіолі з цукіні, руколою і вершковим сиром

Можливо ви зустрічали на прилавках магазинів напівфабрикати з назвою "Равіолі". Звичайно, до справжніх італійських равіолі їм ще далеко. Тому, щоб приготувати справжні і смачні равіолі, краще зробити їх самому. Тісто для цієї страви не дуже складне, і щоб його замісити, не обов'язково бути кулінаром з багаторічним стажем, досить найпростіших знань. Начинка смачна, а найголовніше - не калорійна. Рукола і сир компенсують те, що страва з тіста, хоча сама по собі дуже поживна. Ви можете подавати равіолі з зеленню, із вершковим маслом або зі сметаною. Можна навіть подавати, залишивши на дні трохи бульйону, щоб страва була трохи м'якішою.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне - 390 г.
  • Сир маскарпоне - 200 г.
  • Цукіні - 1 шт.
  • Рукола - 20 г.
  • Яйця - 1 шт.
  • Сир - 70 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Борошно перемішати з сіллю, зробити заглиблення і додати збиті жовтки. Замісити тісто. Викласти тісто на поверхню з борошном. Місити мінімум 10 хвилин. Прибрати в холодильник на півгодини.

  • 02

    Потім великий цукіні протерти на крупній тертці, покласти в друшляк, посолити його. Жменю руколи дрібно порізати. Потерти сир. Додати отриману суміш до сиру маскарпоне.

  • 03

    Взяти тісто розміром з кульку і розкачати його тонким шаром. Намітити склянкою кола, викласти начинку. Змастити тісто навколо начинки збитим яйцем.

  • 04

    Накрити зверху ще одним шаром тіста. Добре притиснути, видавити все повітря навколо начинки.

  • 05

    Вирізати склянкою кола. Придавити їх виделкою один до одного.

  • 06

    Залишити равіолі сушитися. Приблизно на годину. Потім відварити в киплячій воді, 4 хвилини.

  • 07

    Подавати з вершковим маслом.