Варення із ревеню та полуниці
Кількість порцій - 8
Час приготування - 40 хв

Варення із ревеню та полуниці

Варення із ревеню та полуниці - це загадка смаку. І, що ми робитимемо для того, щоб пізнати його трохи краще? Звичайно ж, розгадувати, готувати і куштувати. Приготувати варення з ревеню і полуниці дуже просто, і не дивно, що цей рецепт мрія кожної господині. Поєднання солодкої полунички і кисленького ревеню подарують улюблений смак з дитинства. Влітку упустити шанс заготовити корисні ласощі просто неможливо. Ми вам допоможемо запастися варенням з полуниці і ревеню, і не дозволимо втратити задоволення зміцнити своє здоров'я і зігрітися в холодну пору року. Та й улюблений чай вам теж необхідно прикупити, адже це незамінний напій у доповнення до апетитного десерту.

Інгредієнти

  • Цукор - 1,2 кг.
  • Ревінь - 1 кг.
  • Полуниця - 1 кг.
  • Лимон - 1 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку нарізати на шматочки ревінь. Викласти в ємність і засипати цукром.

  • 02

    Як тільки ревінь пустить сік, а цукор розчиниться - поставити на середній вогонь. Довести до кипіння і варити 10 хвилин.

  • 03

    Тим часом нарізати чисту полуницю. Додати її до ревеню і варити ще 20 хвилин. В кінці варки додати сік одного лимона. Перемішати.

  • 04

    Періодично знімати піну з варення. А готовий продукт закатати в стерилізовані банки.